Kam na zmenek z izbrano osebo pri nas in v tujini

Če se vprašate, kam na zmenek na slepo, z izbrano osebo ali če filtrate in bi radi pestrost v odnosih za sebe, potem je dosti možnosti. Vendar pozor, najprej se vprašajte, kaj ustreza vam ali vaši drugi polovici. Nekateri bodo zadovoljni z zmenkom v skednju na podeželju, v avtu, v skritih kotičkih narave, drugi pa si želijo bazena, savne, večerjo, prireditev ali hotelsko sobo. Kam na zmenek je vprašanje za milijon evrov, če druge osebe ne poznate, če pa jo dobro poznate, potem pa veste, kam to osebo peljati, da jo boste res očarali.

kam na zmenek

Kam na zmenek pri nas?

Kam na zmenek v Sloveniji, ki je tako majhna, da vsi vse vedo? Šalo na stran, pri nas je res veliko lepih destinacij, kjer se lahko zelo lepo imate z izbrano osebo in imate tudi lahko mir. Če želite biti na samem s tako osebo, potem si izberite kraje, ki imajo dosti narave in skritih kotičkov ter poti, po katerih ne hodi dosti ljudi. To so na primer lahko gozdovi, prekrasna Rakitna in Krim, kjer lahko hodite, ste na pikniku ali plavate v jezeru. Za ljubitelje narave je super tudi vedno pogosteje obiskan Iški Vintgar, kjer ste lahko tudi na samem ali pa priredite organiziran piknik in najamete kočo za vaju. Poceni zmenek boste tudi imeli, če greste s kolesi šotorit, na glasbene prireditve, kakršne so na Otočcu ter v Posočju. Gorenjska nudi veliko mirnih destinacij stran od turističnih točk, lahko pa obiščete tudi te in pojeste blejsko kremšnito ter pozvonite za srečo v blejski cerkvi.
Za tiste, ki cenite udobje, pa si izberite ugleden hotel ali turistično kmetijo s sobo, da boste lahko v miru s to osebo po svečani večerji in lepem sprehodu v naravi. Nekatere destinacije nudijo tudi glasbo v živo ali kakšno drugo zabavo za vaju, preden se posvetita drug drugemu brez prisotnosti kogarkoli. Najbolj obiskane so turistične kmetije na Bledu, kjer jih vsaj 6, v Radovljici, Tolminu in Kobaridu, Ljutomeru, Logarski dolini, na Golteh in Ljubljanskem barju.

Kaj pa zmenek prek meja?

Kam na zmenek, če ne želite biti v Sloveniji? Ja, tudi to se da, si pa organizirajte zmenek za več dni, da se bo še bolj splačalo. Zmenek za en dan ali večer je najbližji gotovo v Istri ali ob Hrvaški obali. Zmenek ob morju je ena najboljših stvari, ki jih lahko imate z ljubljeno osebo in sicer si lahko organizirate kar piknik ob obali ali v restavraciji. Super destinacija je gotovo izjemno priljubljena Savudrija, ki nudi tudi obilo zabave, če vam to ni dovolj pa se zapeljete do Reke ali Pule, ki nudita še veliko kulturnih užitkov ter prelepo arhitekturo.
Kam na zmenek v Avstriji, Italiji ali Madžarski, pa je stvar okusa. Italija nudi kulinarične in kulturne užitke, Avstrija je zgled ekologije in čiste narave, miru in tišine, Madžarska pa je najbolj znana po degustacijah vina in hrane. Nekaj minutno iskanje destinacije na internetu vam bo dalo dobre rezultate in če se ne morete odločiti, pripustile vse usodi, zamižite in s prstom izberite zadetek na Googlu. Nato se le še veselite tega fantastičnega zmenka.